Project

Profile

Help

HostedRedmine.com has moved to the Planio platform. All logins and passwords remained the same. All users will be able to login and use Redmine just as before. Read more...

Task #439862

open

Тестирање на search bar 2

Added by Anonymous about 8 years ago.

Status:
Approved
Priority:
Normal
Start date:
2015-05-25
Due date:
2015-05-31 (over 8 years late)
% Done:

100%

Estimated time:
Sequencing:

Description

testerdeep.wordpress.com
-После направеното тестирање преку testerdeep.wordpress.com дојдовме до следните резултати:
*успешно пребарување на категоии и подкатегоии
*пребарувањето се базира на пребарување преку една или повеќе категории
*после внесување на саканата категорија потребен е клик на Enter
*пребарувањето се базира со важечки и неважечки категории
*нема пребарување со специјални знаци
*доколку има повеќе резултати од пребарувањето се прикажуваат сите со скролање надоле
*autosuggest не е достапно
*дозволено е пребарување од најавени и од ненајавени корисници
*прикажаните резултати претставуваат слика со линк
*за брзината на пребарување ќе се испитува нахнадно


Files

No data to display

Also available in: Atom PDF