Project

Profile

Help

HostedRedmine.com has moved to the Planio platform. All logins and passwords remained the same. All users will be able to login and use Redmine just as before. *Read more...*

Blog

Отказ на Дамјан Ѓуровски (1 comment)

Added by Simona Micevska over 6 years ago

Поради одредени околности во кои колегата Дамјан Ѓуровски покажа непочитување кон неговиот претпоставен (Симона Мицевска), веднаш се прекинува неговиот работен однос со нашата компанија.
Истотака, ќе биде испратен на дисциплинарна комисија пред да ги потпише документите за напуштање на работното место, за да се одреди дали треба да плати казна за психичко насилство врз неговата менаџерка.


Comments

    (1-1/1)

    Also available in: Atom