Project

Profile

Help

HostedRedmine.com has moved to the Planio platform. All logins and passwords remained the same. All users will be able to login and use Redmine just as before. Read more...

Overview

Проектот ќе ги опфати сите чекори на користење на овој оперативен систем, од инсталација на оперативниот систем се до Microsoft Office пакетите и пропратните елементи во него. Најголем акцент ќе се задржи на конфигурацијата на овој оперативен систем, негови предности, недостатоци и маани, како полесно да се снајдете во овој релативно нов оперативен систем. Сите функционалности ќе бидат опишани кои се потребни за користење од страна на почетници. Неговата разлика со неговиот претходен оперативен систем Windows 8, разликите во изгледот и стабилноста.

 

 

Also available in: Atom